onsdag den 28. oktober 2015

Fra 2 til 3 // BY LUX

.. Når 2 blir til 3!   

Det er altid en fornøjelse at fordybe sig i nye plakater! Men denne gang, har helt sikkert været lidt mere speciel end ellers - det gælder for os begge 2. Især børneplakaterne! For denne gang var det med tanken om, at disse plakater skulle op og hænge i vores lejlighedens "nye" børneværelse. For.. 

Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi begge var i en lykkerus over beskeden om at skulle være forældre. Det var vist ingen underdrivelse at sige, at vi var og er ovenud lykkelige. Man går måned efter måned, følger mavens udvikling - og håber på at alt går som det skal. Inden vi får set os om, så er der kun 3 måneder til, at vi skal byde vores lille pige velkommen til verden. Vi glæder os utroligt meget! 
Og i den forbindelse, har der været meget som skulle forberedes. Det indbefatter selvfølgelig også de nye børneplakater, som vi fik ved sidste trykning. De skal have en særlig plads over puslebordet, som vi så småt går med tankerne om. Vi lover, at der kommer et billede, når vi lige får gjort puslepladsen færdig. Det er vigtigt at det bliver en plads, hvor der er hyggeligt og trygt at være. Derfor udviklede vi nogle plakater som passer godt i sammenspil med hinanden. 


De helt rigtige børneplakater.

Da vi udviklede børne plakaterne, var vi ret enige om, at der skulle indgå stregtegninger! Og noget med dyr! Vi lavede en plakat med små isbjørne og små kaniner, som fylder en hel plakat. 
Jeg lover jer for, at det var kærlighed ved første blik da vi åbnede kasserne med de nye børneplakater. De var bare blevet lige som vi ønskede det! 
Planen er, at vi selv skal have de små isbjørne op og hænge, sammen med den store isbjørn. Derudover går vi og lurer på, om de skal mixes med en "Kys mig altid godnat" plakat - det vil tiden vise, når vi om ikke så længe skal have hængt dem på væggen. Derudover har vi bestilt en lyskæde med hvide kugler som skal hænge over puslebordet. Alt dette sammen med puslepuden fra Done by Deer og uroen fra Konges Sløjd er vi fuldstændige sikre på at det nok skal blive rigtig hyggeligt.  

Hvis du skulle have fået lyst til at få nogle BY LUX plakater op og hænge på dit børneværelse, så vil vi byde dig hjertelig velkommen på vores hjemmeside. 

Rigtig god dag!
Kærligst BY LUX Ingen kommentarer:

Send en kommentar