søndag den 13. november 2016

F L Y T T E D A G ! !

// BY LUX har fået vokseværk.

.. Så kom dagen, hvor vi ikke længere kunne rumme alle vores BY LUX plakater hjemme i lejligheden. Med tiden har det lige så stille vokset sig større og større - hvilket selvfølgelig bare er dejligt. Papkasserne har formeret sig, rundt langs lejlighedens vægge og plakaterne er bare blevet flere og flere. Samtidig har vi en lille bandit herhjemme, som snart er stor nok til at synes, at det er voldsomt interessant hvad der befinder sig i kasserne. Så der var ikke andet for - end at holde flyttedag! 


Her er bare et lille udsnit fra vores flytning

Det var nogle lidt hårde dage, som gav lange arme og lidt ømme ben (fra 2 sal til 2 sal). Men på en måde, var det også befriende at få tømt lejligheden for plakater, papkasser og bobbelkuverter. Det gav lige pludselig så meget plads - ja, det var lige før at lejligheden fik en helt anden rumklang. 

Vi har fået kontor / lager i et kontorhotel (50 m fra vores lejlighed) sammen med andre iværksættere og etablerede virksomheder. Det giver virkelig en god synergi og en anden form for netværk, at man er samlet så mange i en bygning. 


Thor i fuld sving med at placere alle plakater på deres rette plads. 

Det har selvfølgelig også sine fordele, at vi nu har fået lidt mere plads. Vi har arbejdet på, at få lavet nogle fugle plakater i str. 50 x 70 cm som vi i øjeblikket går og venter på der kommer hjem. Vores lille datter kan nu langt om længe få hendes eget lille værelse og så kan vi fr første gang i lang tid, komme ind i vores kælderrum. 


Vi glæder os til at sende mange flere plakater fra vores nye base. 

Vi ønsker alle en rigtig dejlig dag! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar