onsdag den 25. marts 2015

Blog: "Hjemme ved virksomhedsejerne Louise & Thor"

Debut som blogger!
Hvem er personerne bag BY LUX og hvordan mon de bor? Og hvordan er det i det hele taget at være virksomhedesejer? Det var et par af de centrale spørgsmål, da Malene fra blog Vinterfryd skulle skrive blogindlægget "Hjemme ved virksomhedsejerne Louise & Thor". 

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden at blogindlægget gik online - men på trods af det, så må vi sige at det var vores debut med blog verdenen. Det var på en og samme tid spændende og angst provokerende. Spændende fordi vi kunne få lov til at vise menneskerne bag BY LUX - passion & skævheder! Angstprovokerende fordi man pludselig skulle åbne døren for omverdenen - og dette, mest af alt nok fordi at jeg især er en meget privat person som nyder at trække mig tilbage i mit hjem.   

Det var et rigtig fint blogindlæg og dermed en rigtig god oplevelse. Med tiden har vi derfor gået og fået blod på tanden til selv at starte en lille blog. Det giver os muligheden for at dele ud af alle vores projekter, oplevelser & udfordringer som kærester, kollegaer og virksomhedsejere boende under samme tag. 

Vi har samlet et udsnit af billederne her // 
Der blev taget et par fine billeder fra vores hjemme kontor / lager. Her bliver alle vores plakater sirligt opbevaret - men det er også her at nye ideer bliver til virkelighed. Altså vi er jo ikke virksomhedsejere for ingenting - det afspejler sig selvfølgelig i vores lejlighed. Vi har haft besøgende som har spurgt om det var vores showroom - til det griner vi, og svare at vi kun laver noget som vi selv synes er fedt og vil have hængende! 


Dette er vores prægningsstempel som alle vores plakater bliver påført med håndkraft og indeni vil nummeret figurere - vi laver nemlig altid kun 100 stk af hver plakat. 
Vi er meget stolte af prægningsstemplet - det ser så fint ud!  
Du er meget velkommen til at følge os på bloggen!
Følg med i alle vores spændende plakater her. 

/ Louise 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar