tirsdag den 31. marts 2015

Børneplakater

En "Little Lux" børne kollektion - et væld af farvede plakater! 

Fredag morgen. Jeg har efterhånden gået og trippet en del for, at det skulle blive fredag morgen. Vi var nemlig blevet lovet, at vi ville kunne hente alle vores nye tryksager - fredag! Det er altid spændende, at se hvordan resultatet er blevet - på trods af, at vi selv har godkendt et prøvetryk. Men.. Det er bare noget andet, at åbne kasserne og så ligger de "færdige" plakater klar til at blive præget og nummereret. 

Vi har længe gået og snakket om, at skulle udvide BY LUX sortiment med en børne serie. Og endelig er det ønske gået i opfyldelse! Og hånden på hjertet - så er jeg så glad for resultatet. Især "Kys mig altid godnat" serien er jeg ret vild med - de rammer spot on, det jeg gerne ville udtrykke med børneplakaterne. 

Alle plakater er i skønne farver, som passer både til et drenge og til et pigeværelse. Plakaterne findes både i ABC og i 123 - så der er mulighed for at mixe og matche som man har lyst til. Og er man ikke til en ABC eller 123 plakat, så er der kommet nye "hel" fugle og "Kys mig altid godnat", som passer perfekt over sengen. 

På billederne nedenfor, kan du se hvordan det ser ud - første gang vi åbnede for de små skønheder. Vil du gerne ser nærmere på vores børneplakater - så se her BY LUX Børneplakater 
Børneplakat - Lilla Kys
Retro plakat123 Plakat - Grøn


123 plakat - Tæl med os


Når vi modtager plakater.. 
Når vi modtager plakater hos BY LUX, så håndsortere vi alle plakater. Det gør vi udelukkende for at sikre os, at alle de plakater som vi sende afsted - de er 100% i orden. Det skal nemlig være en god oplevelse at modtage en BY LUX plakat - hver gang! Efter at vi har sorteret alle plakater, så præger vi dem med hjælp af en gammel italiensk maskine. Og til slut nummereres plakaterne 1 efter 1..


Har du lyst til at følge vores små øjeblikke, så find os på Instagram under navnet @design_by_lux. 

/ Louise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar