torsdag den 14. januar 2016

2016 - Ny motivation, nye mål & nye plakater

Nyt kalenderår - 2016Et nyt kalenderår er begyndt - 2016! At starte et nyt kalenderår er altid spændende, for hvad kommer det kommende år til at bringe. Mange har sikkert allerede lagt planer for det nye år. Imens andre har sat sig for, at starte på en sundere livsstil, være mere sammen med familien eller være mere bevidst om at fokusere på det positive i livet  - og så kommer vi selvfølgelig ikke uden om alle dem, som ser det kommende år, som en oplagt mulighed for at holde op med at ryge. 


Uanset om du har lagt planer for familiens ferie, sat alle sejl ind på at leve en sundere livsstil eller blot at stoppe med at ryge - så kræver det motivation, det kræver energi! Derfor kan det være en god ide, at omgive dig med mennesker som bakker op om dine beslutninger. Mennesker som vil være der, uanset om der er modvind eller medvind på din vej. 


Fasthold motivationen
Flere gange i mit liv, har jeg mødt mennesker som har klistret deres lejlighed til i gule "post it". På hver eneste "post it", står så en motiverede sætninger - således at de har kunne fastholde sig selv, på vej imod målet. Disse mennesker tænker jeg ofte tilbage på - jeg synes det er seje, at de har sat alle sejl ind på at må i mål. 


Motiverende plakaterMan kan på mange måder trække nogen paralleller, til vores arbejde med at udvikle nye plakater. Det har nemlig lige fra begyndelsen været vigtigt for os, at vi i nogen af vores plakater, formår at viderebringe budskaber som kan være med til at motivere vores omverdenen. Det betyder bare noget at kunne omgive sig med positive budskaber, som kan minde en om, hvad livet egentlig handler om.   


.. Så i stedet for "post it", kunne det måske være en ide, at pryde sit hjem med plakater som kan motivere og inspirere en. Jeg har udvalgt et par stykker som kan ses nedenfor.   

"Do what you love - love what you do" 40 x 50 cm // 299,-  "Hello" 30 x 40 cm // 124,50
(
Gratis fragt på alle køb)

(Gratis fragt på alle køb)(Gratis fragt på alle køb)(Gratis fragt på alle køb)


.. Så uanset hvad du har sat dig af mål - så held og lykke med det! Husk på at det virkelig kræver viljestyrke og hårdt arbejde at lave en livsstilsændring og der vil være både gode og dårlige dage. Men du er allerede godt på vej, ved at have taget en beslutninger om at tingene skal være anderledes. 

Skulle du have fået lyst til at hænge en motiverende citat plakat op hjemme hos dig, så er du altid velkommen forbi vores hjemmeside, hvor der findes et hav af forskellige udformninger samt budskaber. Se flere BY LUX plakater


Rigtig god start på kalenderåret 2016
Kærlig hilsen
BY LUX

Ingen kommentarer:

Send en kommentar