søndag den 24. januar 2016

Mange nye plakater på BYLUX.dk

Nye plakater // knald på farverne! 
Vi har fået så mange fine plakater ind af døren, som vi bare glæder os så meget til at vise jer. Vi er nærmest ved at selvantænde over, hvor godt vi synes det er blevet denne gang! 

Vi har den sidste tid arbejdet på højtryk, for at kunne få vores nye plakater færdige. De nye design plakater udkommer ligesom alle vores andre plakater i Limited Edition a 100 stk. Så vi har haft travlt med at stemple og nummerer dem, hver og en. Det næste stykke tid vil vi løbende præsenterer plakaterne på vores webshop - og vi lover jer at der er noget for enhver smag. 

De første plakater i farver vi gerne vil vise jer, er vores Limited Edition Birdy plakater. (Gratis fragt på alle køb)
(Gratis fragt på alle køb)
(Gratis fragt på alle køb)


Følg med på webshoppen hvor vi løbende vil præsentere vores nye plakater. Der vil være et bredt udvalg af farvede plakater, børneplakater samt plakater i sort / hvid. Denne gang har vi arbejdet meget med citater som kan være gavnlige i vores hverdag, som kan påminde os om noget bestemt eller hvad livet i bund og grund handler om. Derudover har vi et par håndskrevne plakater, som vi håber at I vil tage rigtig godt imod - vi synes selv at de er ret fine! 

De bedste hilsner 
BY LUX 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar