søndag den 22. maj 2016

Stilheden taler sit tydelige sprog!

Det er ikke til at løbe fra, at der har været utrolig stille her på bloggen længe. "Stilheden taler sit tydelige sprog" som der står i overskriften - det er så sandt som det er sagt. Den 2 februar fik vi et lille nyt familiemedlem - 2 blev til 3. Det har været og er den største gave, men naturligvis også krævet lidt tilvænning. Så dagene er fløjet afsted! 

Den anden dag fik vi så et billede fra en glad kunde, som takkede for hendes Birdy plakater som hun netop havde hængt op. Det var det foto som motiverede mig til at skrive dette indlæg. Vi siger tusind tak for hvert et foto som vi får tilsendt - det er altid dejligt at vide, at man har glædet et andet menneske. 


Birdy plakat findes i forskelligt motiv // 30 x 40 cm // 249 kr


                                 Birdy plakat findes i forskelligt motiv // 30 x 40 cm // 249 kr

Vi vil i skrivende stund henvise til, at der findes endnu flere på vores webshop. Så der er mulighed for et hav af sammensætninger. 


Hvis man nu er blevet ret lun på disse Birdy plakater i farver, så findes de også i en børne udgave som passer perfekt til børneværelset. Plakaten "Kys mig altid godnat" findes i mange forskellige farver og med forskellige fugle som passer både ind på et drenge og et pige værelse. En fin plakat at hænge over børnesengen. 


                  Birdy børneplakater findes i forskellige motiver // 30 x 40 cm // 249 kr                       Birdy børneplakat findes i forskelligt motiv // 30 x 40 cm // 249 krRigtig dejlig dag!
Kærligst BY LUX


Ingen kommentarer:

Send en kommentar